-

Вам вже є 18 років?
Так
Ні

Тайський масаж

В останні роки дуже популярним став тайський масаж, який дозволяє підтримувати здоров'я краще будь-яких лікарів. Насправді, його історія налічує вже більше двох тисячоліть, і створений він був не в Таїланді, як багато хто звик вважати, а в Індії. Просто тайська культура дала потужний поштовх для розвитку цього виду масажу, доповнила його. У Таїланді це стало особливою філософією, а сама техніка була доведена до досконалості. І сьогодні можна без перебільшення сказати, що це не тільки масаж, але й справжнє чаклунство. Інакше як пояснити те чудесне перевтілення, яке відбувається з людиною після сеансу?

Всі тайські масажі базуються на особливій дихальної техніці, якою володіє виконавець. В результаті, між ним і масажистом встановлюється особливий містичний зв'язок. Тут зливається воєдино Інь і Янь, відбувається взаємодія протилежностей і досягається гармонія. Завдяки енергетичному обміну, людина отримує потужний приплив сил, стає ближче до природи. Організм починає працювати відповідно до природним біоритмам. Саме з цих причин тайський масаж так корисний - він повертає людину до витоків, відновлює рівновагу між душею і тілом.

Основною метою всіх методик тайського масажу є допомога людині досягти гармонії. Це найефективніший спосіб розслабитися, а потім набратися нових сил. За технікою різні тайські масажі можуть відрізнятися, але ось принцип у них один - тут задіюються енергетичні центри. Якщо говорити мовою образів, масажується не стільки саме тіло, скільки душа. Впливаючи на певні точки, можна налагодити обмін енергії у всьому організмі. Саме в цьому і виражається філософія тайського масажу - все починається з енергетики, основний вплив відбувається на неї. Однак фізичному тілу це дає потужний приплив сил. Подібними прийомами користуються також в техніках шиацу і рефлексотерапії, але там застосовують точковий вплив, а в тайському масажі головною перевагою є комплексний підхід.

Техніка тайського масажу полягає в натисканні на певні точки. Робиться це пальцями і кистями рук, а також ліктями і колінами. Така методика дуже ефективна, оскільки дозволяє впливати на весь організм. В результаті покращується кровообіг, налагоджується робота серця. Крім того, для м'язових тканин і судин це теж надзвичайно корисно. Після сеансу масажу людина відчуває себе так, ніби скинув з плечей якийсь непотрібний, давно обтяжує його вантаж. Відчувається небувалий підйом сил і натхнення, хочеться в буквальному сенсі звернути гори.

Ми пропонуємо вам якісний тайський масаж в Києві, який подарує вам безліч приємних відчуттів. Після сеансу ви вийдете оновленим і окрилений. У нас трудяться професійні масажистки, які досконало володіють технікою і філософією тайського масажу. Вони допоможуть вам досягти гармонії і просвітління.

Замовити