-

Вам вже є 18 років?
Так
Ні

Вміння робити еротичний масаж дає владу над протилежною статтю

Еротичний масаж - це, мабуть, один з небагатьох, а може і єдиний процес у світі, про який можна сказати з упевненістю, що він точно подобається майже всім без винятку: чоловікам і жінкам. Він реально дає більш глибоке розуміння відчуттів один одного і зближує партнерів не тільки фізично, а й емоційно.

 

Еротичний масаж можна робити практично де завгодно: на ліжку, на підлозі, навіть на великому столі, головне, щоб було комфортно і фізично і емоційно.

Якщо є можливість, краще перед масажем прийняти ванну або душ. У ванну рекомендується додати певну збуджуючу суміш масел, яка залишиться на шкірі тривалий час.

Склад цієї суміші може бути приблизно таким:

-100 Мл олії мигдалю;

-20 Мл олії з паростків пшениці;

-15 Крапель трояндової олії;

-10 Крапель олії сандалового дерева.

Після прийняття ванни, можна приступити і безпосередньо до масажу. Робіть масаж не кваплячись, з почуттям, насолоджуючись владою над чужим тілом. Одночасно можна коментувати тіло, яке знаходиться у вас в руках, наприклад зробити комплімент ніжній шкірі (красивим чуттєвим соскам, пружним грудям, рельєфним м'язам і т. п.). Звуковий супровід буде дуже до речі і ще краще налаштує партнера на еротичний лад.

Масажуємо повністю все тіло, від шиї до п'ят, нічого не залишаємо без уваги. У будь-якому випадку постарайтеся не переривати контакту! Що б не сталося (крім явного форс-мажору), як мінімум одна рука повинна бути на партнері.

Під час масажу спостерігаємо за партнером, намагаємося зрозуміти і запам'ятати контакт з якими саме точками на його тілі приносять йому найвищу насолоду (демонстративно конспектувати небажано).

Ну а саму ж техніку масажу, різні хитрощі і маленькі секрети можна випробувати прямо на собі, відвідавши салон еротичного масажу Мулен Руж. Ви можете прийти сюди самостійно або відразу з партнером, і отримавши в повній мірі фізичне, емоційне і еротична насолодження, ви зрозумієте, наскільки це чудове заняття, яке легко і часто перетворюється на активне хобі.

Замовити